Tips til dating

Skal du på en date? Så er der en række uskrevne regler, der kan hjælpe dig, hvad enten det er en almindelig date med en, du har mødt i byen, eller det er en blind date, som dine venner har arrangeret. Det første råd går på, at du er nødt til at soignere dig, inden du skal afsted. Det kan lyde simpelt, men det er noget mange glemmer. Tag et bad, klip neglene, børst tænderne og tag et pænt sæt tøj på, så har du i hvert fald det basale i orden.

Det næste råd handler om din opførsel. Først og fremmest er det vigtigt, at du ankommer til tiden, så din date ikke skal sidde og vente på dig. Når I så har fået hilst på hinanden, er det vigtigt, at du sørger for at give din date lidt taletid, så det ikke bare er dig, der snakker hele tiden. Spørg ind til han eller hendes liv og arbejde, men uden at komme for tæt på. Vær høflig, også over for personalet på caféen. Det spejler nemlig af på dig, hvis du opfører dig dårligt over for tjeneren.

Har I aftalt at spise sammen, er det vigtigt, at du husker dine bordmanerer. Spis pænt, og læg bestikket fra dig engang i mellem, mens du tyggger. Hold pauser og pas i det hele taget på med at skynde dig gennem måltidet. Sørg også for, at du ikke bliver for fuld, selvom det selvfølgelig kan være en måde at lære hinanden at kende på.

Når I tager afsked ved caféen, så lad være med at presse for meget på, selvom du måske har lyst til at se din date igen. Det er helt op til din date at bestemme det. Hvis det har været en hyggelig aften, giver det heldigvis ofte sig selv.