Hvordan gør man en blind date til en succes?

Hvis du endelige har taget dig sammen og sagt ja til den blind date, som din veninde nu har plaget dig med i ugevis, så begynder de første spørgsål sikkert at melde sig på banen. Hvad nu hvis han eller hun ikke lever op til forventningerne enten udseendemæssigt eller på det personlige plan? Hvad hvis det bliver en dræbsom og kedelig aften, som bare slæber sig afsted, mens du stjæler et blik på uret og prøver at komme på en undskyldning for, hvorfor du er nødt til at gå lidt tidligt? Der er også risikoen for, at din blind date viser sig at være en decideret galning, som helst ikke skal kende dit navn, og som du bare skal væk fra med det samme.

Men ro på. Når du allerede har sagt ja til at gå på blind date, er det vigtigt, at du går ind til det med et åbent sind. Det skylder du også den anden person, der bruger hele sin aften på at møde dig. Du kan også regne med, at, siden din veninde kender vedkommende, så er det også en ordentlig person, som du i hvert fald ikke behøver være bange for. Når det så er sagt, er det en god ide at vælge et neutralt sted for jeres møde, hvor der også er en masse andre mennesker, så du kan føle dig lidt mere tryg. Du skal i hvert fald aldrig gå med til at mødes hjemme ved én af jer. Det er nemlig dømt til at gå galt. Det er også lidt for tæt at komme på en person, man lige har mødt.

Klæd dig pænt på hjemmefra, forbered et par spørgsmål, så du også kan lære lidt om den anden, i stedet for det bare er dig, der snakkert hele tiden væk – og så er det ellers bare at nyde din date!