Det skal du ikke gøre på en blind date

Der er helt klart nogle ting, som du bare IKKE skal gøre på en blind date. Når du først har sagt ja til at gå på en blind date, er du nok nervøs over, hvordan det nu skal gå, og hvordan den anden person kommer til at opfatte dig. Men bare rolig – her for du nogle tip til, hvad du i hvert fald ikke skal gøre på en blind date.

Hvis vi skal starte med det helt basale, så er det vigtigt, at du husker den grundlæggende hygienjne, før du går ud ad døren. Tag altid et bad, så du er helt ren og har nyvasket hår. Klip og rens dine negle, så du ikke ser usoigneret ud, og så sørg altid for at tage et pænt sæt tøj på, der ikke ser slidt eller hullet ud. Det må også gerne være noget i lidt god kvalitet, så din date ikke tror, at du er sådan en, der går i H&M-tøj dagen lang. Nu vi er ved tøj-emnet, så er der en anden vigtig fælde, man skal undgå, især hvis man er kvinde. Pas på med at tage alt for udfordrende tøj på på den allerførste date. Din date er sikkert alvorligt interesseret i at møde en partner, hvis han har sagt ja til at gå med til en blind date, og så går det ikke, at du ligner noget, han lige så godt kunne have mødt på Tinder.

Udover det udseendemæssige er der også en række uskrevne regler på samtaleplanet, der skal overholdes, hvis din blind date skal være en succes. For det første er det vigtigt, at du ikke snakker alt for meget om dig selv. Ingen gider høre om eks-kærester eller familieproblemer på den første date. Gem det, til I har været gift i 30 år. Derudover er det også en god tommelfingerregel ikke at snakke om politik.